• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 st. LINEN disktrasa Deep Blue
Håll musen över bilden för att zooma
2 st. LINEN disktrasa Deep Blue
2 st. LINEN disktrasa Deep Blue

2 st. LINEN disktrasa Deep Blue

SEK 160,00
   I lager
Kvantitet
En våffelvävd disktrasa i 100 % linne av högsta kvalitet är vardagslyx, som kombinerar estetik och funktionalitet. Linne är antiseptiskt med en särskild förmåga att avvisa smuts, samtidigt som det starka materialet absorberar och avger fukt snabbare än andra textilier. LINEN disktrasor torkar därför snabbt och är också lätt att vrida ur och arbeta med.

Bakom designen står designduon Salto i nära samarbete med Georg Jensen Damasks eget designteam med en gemensam mission att göra linne populärt igen och binda ihop dåtid med framtid. Tidigare vävde vi allt i linne, och vår långa erfarenhet av vävning har i kombination med Rikke och Kasper Saltos enkla och moderna syn på design och färgsättning blivit till flera klassiska linneprodukter.

I färgen Deep Blue får man en disktrasa med färgdjup och karaktär, som samtidigt tillmötesgår ett modernt fokus på miljö och naturmaterial. En elegant köksreda, som bara blir mjukare med användning och åldras med grace. Matchande disktrasor i samma läckra linkvalitet fulländar intrycket.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.