Laken standard

Upptäck vårt exklusiva sortiment av kvalitetslakan i 100 % långfibrig bomull.

Vardagslyx vid läggdags


Lakan är en viktig del av vår sovkomfort och därför lönar det sig att lägga lite omsorg vid valet av lakan när sovrummets textilier ska förnyas. Ett skrynkligt lakan som inte ligger på plats kan störa sömnen och orsaka stor irritation under natten. I vår kollektion hittar du ett exklusivt urval av härliga lakan som är snygga i sovrummet och ger dig de bästa förutsättningarna för en god natts sömn. Alla våra lakan är stadiga och slätvävda, vilket ökar stabiliteten och gör att de ligger där de ska – hela natten. Mjuk och skön vardagslyx som ser elegant ut i sovrummet eftersom lakanen alltid ligger snyggt på sängen.

Standardlakan


Ett vanligt slätt underlakan används oftast till sängar med sängram där man kan vika in lakanet under madrassen och gömma ändarna i sängramen. Med ett standardlakan får sängen ett exklusivt och lyxigt intryck och tuskaftsväven gör dem väldigt tåliga. I vår kollektion hittar du ett urval standardlakan i flera olika färger och storlekar. Välj exempelvis ett mörkblått lakan om du drömmer om att skapa lugn och djup i sovrummet eller bädda med ett tidlöst platinafärgat lakan som matchar många olika sängkläder och överkast. Du kan förstås också välja ett snyggt mörkgrått lakan som ger en sofistikerad look till sovrummet och skapar en fin kontrast till sängkläder i ljusa färger. I kollektionen hittar du också det klassiska vita lakanet – ett säkert val i alla sovrum. Vacker och enkel design som fulländar känslan av lyx i sovrummet.

Hitta det perfekta lakanet


Utforska vår kollektion och hitta det lakan som passar just din säng – oavsett om det gäller dubbelsängen eller enkelsängen. Söker du ett babylakan till familjens yngsta har vi det släta lakanet i storlek 100 x 160 cm till vaggan eller spjälsängen. Det vita babylakanet är vävt i samma exklusiva kvalitet som den övriga kollektionen av lakan och fulländar känslan av lyx i barnrummet.
Har du en madrass i en storlek som inte matchar lakanen i vår standardkollektion? Vi syr gärna upp ditt nya lakan efter dina mått. Ring +46-840300159 eller mejla till gjd@damask.dk så ger vi dig en offert med prisuppgift.