• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Lakan

Lakan

Fullända inredningen i sovrummet eller på barnrummet med exklusiva lakan, som stannar kvar som du bäddade och alltid ser snygga ut.

Med lakan från Georg Jensen Damask kan du återskapa upplevelsen av att bo på hotell. På grund av den solida kanvasvävningen stannar lakanen på plats och din säng kommer alltid att se ut som om den bäddades nyss. Lakanen är mjuka och behagliga på grund av textilens speciella vävning och höga kvalitet. Från vanliga till kuvertlakan och formsydda är lakanet den lilla detalj som skapar en fulländad helhet. En vardagslyx du ska unna din säng.

Alla lakan är precis som våra sängkläder vävda av de bästa kvalitetsgarnerna som före vävning färgas för bästa färgäkthet. Finns i klassiska färger som passar till vår kollektion av sänglinne och håller lika länge
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.