Laken bäddmadrass

Härliga kuvertsydda lakan till toppmadrassen i 100 % långfibrig bomull.
En god sömn är en förutsättning för vårt vardagsliv och det allmänna välbefinnandet. Vi tillbringar många timmar i sovrummet för att koppla av och ladda batterierna, och därför är det viktigt att vi omger oss med design som uppfyller våra behov och underlättar för oss. Ett bra lakan som ligger på plats och kvalitetssängkläder är en viktig del av den optimala sömnupplevelsen. Om ditt lakan är skrynkligt och inte ligger på plats kan det irritera och störa dig så att du inte får sova ordentligt. I kollektionen hittar du förutom vanliga släta lakan och lakan till bäddmadrassen ett härligt utbud av formsydda kuvertlakan i olika eleganta färger. Alla lakan är tuskaftsvävda i 100 % långfibrig bomull av högsta kvalitet för att erbjuda dig högsta komfort när du ska sova.

Lakan till bäddmadrassen


Ett kuvertlakan är ett formsytt lakan till bäddmadrassen. Lakanets viktigaste funktion är att skydda bäddmadrassen och ligga slätt och stramt utan att skrynkla. De kuvertsydda lakanen i vår kollektion är designade så att de går 25 cm in under bäddmadrassen och är anpassade för 8 cm höjd. Våra kunder har ofta olika önskemål när det gäller hur de vill använda sina lakan och därför har vi flera olika kombinationsmöjligheter. Vissa väljer att kombinera kuvertlakanet med ett lakan till resårmadrassen så att de har varsitt separat lakan. Oavsett vad du väljer får du ett lakan i en exklusiv kvalitet som ligger bra på bäddmadrassen – hela natten.

LAKAN I SNYGGA FÄRGER


I kollektionen hittar du både kuvertlakan till den dubbla och enkla bäddmadrassen i flera olika klassiska färger. Prova exempelvis ett stilfullt grått lakan i platina- eller mörkgrått om du drömmer om att tillföra lite elegans till ditt sovrum. Om du föredrar lugn och djup kan du välja ett tidlöst marinblått lakan som gör sig bra tillsammans med sängkläder i samma färg – eller som kontrast till en helt vit design. Lakanens tuskaftsväv ger dem en hög slitstyrka och för att uppnå den bästa färgäktheten har garnet färgats före själva vävningen. På så sätt håller kuvertlakanet sig fint tvätt efter tvätt.
Har du en madrass i en storlek som inte matchar lakanen i vår standardkollektion? Vi syr gärna upp ditt nya lakan efter dina mått. Ring +46-840300159 eller mejla till gjd@damask.dk så ger vi dig en offert med prisuppgift.