• 100 dagars returrätt
 • Fri retur
 • Skickar dagligen
 • 257 års stolta traditioner
 • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
KUBUS sängöverkast Dusty Green
Håll musen över bilden för att zooma
KUBUS sängöverkast Dusty Green
KUBUS sängöverkast Dusty Green
KUBUS sängöverkast Dusty Green
KUBUS sängöverkast Dusty Green

KUBUS sängöverkast Dusty Green

SEK 2 060,00


   I lager
Kvantitet
Ett grafiskt sängöverkast med rötter i en stolt designtradition och en tidlös grön färg. Blandningen av bomull och viskos garanterar en behaglig mjuk kvalitet och får mönstret att framstå både levande och elegant. Sängöverkastet bidrar med en lyxig känsla i sovrummet och klär sängen vackert under de vakna timmarna.

I färgen Dusty Green får sängöverkastet en nordisk framtoning, där man nästan kan känna doften av skog och vår. Med sin dämpade gröna nyans är sängöverkastet elegant kombinerad med en mängd färger. Stämningen fulländas med KUBUS kuddar som finns i flera färger, såsom Dusty Green för ett monokromt universum med referens till naturen.

KUBUS designen har skapats av vävaren och textilingenjören Bent Georg Jensen som under många år förutom att vara frontfigur för Georg Jensen Damask var en drivande kraft i designutvecklingen. Det geometriska mönstret består av en kombination av sicksackrader och gåsögonmönster som skapar djup och dynamik. Designen har funnits i vår kollektion av dukar tidigare, men får nu nytt liv som elegant sängöverkast och kan även fås som kudde.Om KUBUS sängöverkast och kuddar
 • Vävda av 60 % bomull och 40 % viskos.

 • Sköljs eller tvättas separat i 40°C.

Goda råd
 • Vi rekommenderar att du viker upp produkten helt innan tvätt och inte överfyller tvättmaskinen. Produkten är lätt att sträcka efter tvätt.

 • Vi rekommenderar att både kuddar och sängöverkast får hänga och lufttorka.

 • Speciellt för sängöverkast, som kan vara tunga, rekommenderar vi lufttorkning över ett brett stativ eller rund stav. På så sätt undviks onödiga veck.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.