• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
KUBUS  kudde Dusty Green
Håll musen över bilden för att zooma
KUBUS  kudde Dusty Green
KUBUS  kudde Dusty Green
KUBUS  kudde Dusty Green

KUBUS kudde Dusty Green

SEK 710,00
   I lager
Kvantitet
En grafisk stickad kudde med rötter i en stolt designtradition och en tidlös grön färg. Blandningen av bomull och viskos garanterar en behaglig mjuk kvalitet och får mönstret att framstå både levande och elegant. Kvalitetsdesign som tar fram lyxkänslan i sovrummet, vardagsrummet eller var nu än kudden får sitt bo.  

I färgen Dusty Green får kudden en nordisk framtoning, där man nästan kan känna doften av skog och vår. Använd kudden till att skapa ett monokromt grönt universum med referens till naturen eller i vacker harmoni med övriga KUBUS färger och design i kollektionen.

KUBUS designen har skapats av vävaren och textilingenjören Bent Georg Jensen som under många år förutom att vara frontfigur för Georg Jensen Damask var en drivande kraft i designutvecklingen. Det geometriska mönstret består av en kombination av sicksackrader och gåsögonmönster som skapar djup och dynamik. Designen har funnits i vår kollektion av dukar tidigare, men får nu nytt liv som kudde och kan även fås som sängöverkast.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.