• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
JULLÖPARE Winter Grey
Håll musen över bilden för att zooma
JULLÖPARE Winter Grey
JULLÖPARE Winter Grey
JULLÖPARE Winter Grey
JULLÖPARE Winter Grey
JULLÖPARE Winter Grey

JULLÖPARE Winter Grey

SEK 640,00


   I lager
Kvantitet
Design Bodil Bødtker-Næss

Vacker bordslöpare med ikoniskt motiv för att fira julen som hjärtats högtid, en hyllad signaturdesign i damastkollektionen. Löparen kan användas direkt på bordet eller över en vit damastduk för ett mer högtidligt uttryck – och den finns nu även i en vacker grå färg.  

I Winter Grey får bordslöparen ett särskilt elegant uttryck när vinterhimlens fina grå nyanser möts i den ikoniska designen. Färgen utgör en bra bas för julpynt i alla tänkbara former och nyanser, från naturmaterial, snövita toner och gyllene mässing till årets trendfärg. Matchande tygservetter fulländar uttrycket.

Motivet på bordslöparen är designat av Bodil Bødtker-Næss som fanns i den inre cirkeln av textilkonstnärer runt Georg Jensen på 1970-talet och som även står bakom den klassiska påskdesignen från samma period. Dukens flätade julhjärtan och stiliserade grankvistar har i mer än 40 år varit synonymt med julstämning och designen är en oumbärlig del av julen i många hem.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.