Damask julekalender 2019


Julkalender


Julkalender 2019


Välkommen till vår stora julkalender, som erbjuder vacker design varje dag fram till jul. Du kan se fram emot dukar, sängkläder, handdukar och mycket mer till extra bra priser – ända fram till julafton. Vi öppnar en ny lucka med ett nytt erbjudande varje dag, men du kan redan nu få en överblick av vad som väntar dig här nedan.  


Kom också ihåg att följa med i vårt nyhetsbrev, där vi har massor av överraskningar som väntar på dig. Du kan prenumerera på nyhetsbrevet här.


Psst ... Kalendererbjudanden är endast tillgängliga de dagar som anges nedan kl 8:00–23:59.10. december

TisdagLyxlakan för sovrummet

Som man bäddar får man ligga – och med den 10:e luckan i julkalendern, vill vi gärna slå ett slag för den goda nattsömnen.

Gör bäddningen fulländad med ett läckert lakan som stannar kvar där det ska vara. Våra slitstarka, hållbara, enkla lärftvävda lakan är ett steg på vägen till en god natts sömn och de håller sig vackra tvätt efter tvätt. Mjuk och skön vardagslyx som ser elegant ut i sovrummet eftersom det alltid ligger snyggt på sängen

Spara 25 % på våra vackra vita lakan i alla storlekar.

11. december

Onsdag11:e luckan – mysiga stunder ljusets sken

Julafton närmar sig och vintermörkret har verkligen sänkt sig över stad och land. 11:e luckan i julkalendern är för de kommande mysstunderna inomhus.

Levande ljus är en oumbärlig del av den mysiga stämningen och en fin del av inredningen. Vårt urval av långa ljus matchar många av kollektionens övriga design och gör det enkelt att skapa ett vackert helhetsintryck på bordet.
Paket med 4 st ljus – välj mellan färgerna Deep Red, Deep Blue, Red, White och Grey

Normalpris: SEK 120
Kalendererbjudande: SEK 85


12. december

TorsdagVardagslyx till familjens minsta

Alla förtjänar att uppleva glädjen med bra design – både stora och små. Med 12:e luckan i julkalendern kan du skämma bort familjens minsta med skön vardagslyx.

Den eleganta BABY SQUARE-handduken med huva i fin design av 100 % GOTS-certifierad ekologisk bomull sveper in barnet i silkeslen komfort efter badet eller under en kylig morgonstund. Med 12:e luckan i julkalendern kan du köpa handduken med huva i den vackra, dämpade Off-white med ett extra bra erbjudande

Normalpris: SEK 570
Kalendererbjudande: SEK 490


13. december

FredagKlä sängen i mjuk lyx

Drömmer du också om att fylla sovrummet med välbefinnande och stil? Då är den 13:e luckan i julkalendern något för dig.
Ett vackert sängöverkast skapar ro i sovrummet och ger dig en fint bäddad säng under dagen. Vårt eleganta KUBUS-sängöverkast är tillverkat i en blandning av viskos och bomull som känns lika mjukt och varmt som det ser ut.

30 % rabatt på KUBUS i storlek 190x260 cm och 260x260 cm. Välj mellan färgerna Castlerock, Dusty Green och Navy Blazer.

14. december

LördagBjud in vintern till bordet

14:e luckan i julkalendern döljer en damastduk i en nobel design – perfekt för de många mysiga middagarna under den närmaste tiden.

SNEFNUG är designad av textilkonstnären Jette Nevers, som med inspiration från snöflingans renhet och stilla tillvaro i världen har skapat ett mönster vars enkelhet och strama uttryck skapar lugn på bordet när som helst på året
I den djupa färgen Blue Abyss, förstärks den rena designen, medan snöflingorna tonar fram som stjärnor på kvällshimlen.

Köp SNEFNUG-duken i färgen Blue Abyss med hela 25 % rabatt och sprid stämning runt bordet.

15. december

SôndagSov gott och mjukt

15:e luckan i julkalendern bjuder på klassiska sängkläder med en lyxig känsla och personlig prägel

ENGESVIK by hand är ett elegant sänglinne med hantverket som bärande kraft. Bakom designen står den norska designern Andreas Engesvik, vars handritade mönster hyllar idén om det enkla livet. Linjerna i mönstret är ursprungligen tecknade med penna och därefter invävda i textil av 100 % egyptisk bomull av erfarna vävare.

25 % rabatt på det fina sänglinnet i färgen vit och i alla storlekar.  

16. december

MåndagSätt pricken över i:et med julgranskulor

Medan julafton närmar sig, pyntar vi och ser till att julstämningen sprider sig inomhus. 16:e luckan i julkalendern är bara för dig som vill göra det lilla extra av julpyntandet i december.

Julgranskulornas mönster är inspirerat av Bodil Bødtker-Næss ikoniska hjärtmönster som tillhör JULDUKEN. Kulan har en matt yta med det traditionella julhjärtat som en vacker och stämningsfull detalj. Klassiker i julgranen, i fönstret eller dekorativt samlade i en skål.

Paket med 4 st julgranskulor – välj mellan färgerna Red, White och Blue

Normalpris: SEK 320
Kalendererbjudande: SEK 250


17. december

TisdagVardagslyx i magisk design

Bakom 17:e luckan i julkalendern gömmer sig en älskad klassiker i H.C. Andersens sagolika design.

H.C. ANDERSEN-bordstabletterna bjuder in till en värld av sagor och fantasi. De klassiska mönstren utstrålar äventyrlig berättarglädje som smittar. Även små barn dras in i den magiska världen och går på jakt efter äventyr. Bordstabletterna säljs i en serie av tre olika paket med två av H.C. Andersens mest populära sagor i varje.

2 st H.C. ANDERSEN-bordstabletter i färgen Zink. Välj mellan tre olika paket

Normalpris: SEK 880
Kalendererbjudande: SEK 360


18. december

OnsdagVälbefinnande för dig och gratis gåva

När kylan slår till utomhus måste man unna sig lite extra lyx och komfort inomhus. 18:e luckan är för dig som vill skapa wellness-stämning i badrummet.

Vi har satt ihop ett fantastiskt paket med tvättäkta vardagslyx som bara blir bättre när den används. Handdukarna är vävda i 100 % egyptisk bomullsfrotté och kännetecknas av en fantastisk, mjuk kvalitet och unika torkningsegenskaper. Alla handdukarna är prydda med en invävd logotyp som den eleganta pricken över i:et.

Frottépaketet finns i färgen Deep Navy och innehåller:

2 st badhanddukar (stl 70x140 cm)
2 gästhanddukar (stl 40x70 cm)

Normalpris: SEK 1280
Kalendererbjudande: SEK 995


19. december

TorsdagFör mysstunder i soffan

Den 19:e luckan i julkalendern bjuder på den varma TRIPP-pläden – perfekt för mysstunderna under de kalla månaderna.

TRIPP är designad av Bent Georg Jensen, som var Georg Jensen Damasks ledande designer i många år. Det geometriska mönstret föreställer en trappa som upprepas och bara bryts av ett vertikalt streck. TRIPP-pläden finns i 100 % lammull och är precis så mjuk och varm att röra vid som den ser ut att vara.

Köp TRIPP-pläden i färgen Grey med hela 30 % rabatt och skruva upp mysfaktorn i soffan eller myshörnan.

20. december

FredagKoppla av med stil

20:e luckan i julkalendern osar av  wellness och välbefinnande

Vår vackra KIMONO är lätt och klassisk i en enkel design för slöa morgnar och mysiga stunder. Den våffelvävda kimonon är en klassiker i kollektionen och finns även i en variant med ett lätt foder av mjuk frotté som värmer och ökar komforten ytterligare. Bli bortskämd från morgonstunden och under många år framöver.

Få hela 25 % rabatt på kimonon, med eller utan foder, i färgerna White och Slate.

21. december

LördagKökspaket till glädje och nytta

21:e luckan bjuder på tvättäkta vardagslyx för dem som älskar extra funktionell design.

Kökspaketet består av ABILD diskhandduk i kraftig lin- och bomullsblandning samt två eleganta LINEN-disktrasor i 100 % lin.

Båda mönstren är skapade med fokus på kökets många sysslor och utmärker sig såväl för sin torkprestanda som sin hållbarhet. Perfekt för att skämma bort dig själv, men passar lika bra som julklapp.

1 st ABILD diskhandduk och 2 st LINEN-disktrasor i färgen Dark Grey.

Normalpris: SEK 320
Kalendererbjudande: SEK 280

22. december

SôndagKlassiker till dukningen

22:a luckan döljer en äkta klassiker till dukningen. Tygservetter är en extravagant vardagslyx som kan göra bordet elegant på ett ögonblick.

Med sin enkla design är servetten ett vackert och stilrent tillskott till dukningen. Passar perfekt som pricken över i:et vid stora middagar, men garanterat också som ett fint inslag i den enkla frukosten. En liten, extravagant lyx som inbjuder till att göra något extra av dukningen.

Köp 4 st SERVETTER i valfri färg och få hela 20 % rabatt.

23. december

MåndagSkäm bort dina textilier

I morgon bankar julen på dörren igen och det stora julbordet ska än en gång fyllas med allt som hör julen till.
23:e luckan gömmer därför på lite praktisk kärlek till de textilier som klär bordet under de här dagarna.

Julens många mysstunder innebär att dukar, tabletter, servetter m.m. jobbar övertid. Därför kan de få glädje av vårt specialtvättmedel för lin- och bomullsprodukter, som bevarar såväl färger som klarhet – även efter många tvättar.

Spara 20 % på DAMAVASK och håll dina textilier snygga längre.

24. december

Tisdag


Bakom den 24:e luckan hittar du tävlingen om en elegant ARNE JACOBSEN-duk i färgen Opal Grey i valfri storlek från kollektionen och 8 servetter i samma färg.

Vinnaren får besked direkt. Tävlingen gäller endast idag den 24 december fram till kl. 23.59.

Följ med i nyhetsbrevet där vi informerar om tävlingen samma dag.

Riktigt god jul från oss alla till er alla.