• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Inflyttningspresent

Inflyttningspresent

Bli inspirerad till hitta den speciella inflyttningspresenten som från det första ögonblicket skapar värme och stämning i ett nytt hem.

Hemtextilier från Georg Jensen Damask är så gott som den perfekta inflyttningspresenten. Till den unge som flyttar hemifrån och ska skapa sitt första hem. Men också senare när det är vidunderligt med en förnyelse av inredningen i samband med flytt till en ny bostad. Från en vacker kudde till bordstabletter och handdukar i en kvalitet som är både mjuk och behaglig samtidigt som den behåller färg och form. En annan möjlighet kan vara dofter och tvålar som också hjälper till att skapa atmosfär i det nya hemmet.

Till nöjet med att ge bort gåvor hör inte enbart förväntningens glädje utan även själva paketeringen. Du kan naturligtvis välja att få din inflyttningspresent vackert inpackad i vår specialdesignade presentinslagning, som utstrålar exklusivitet.

ENGESVIK by hand sängkläder  Jade Green
Ingen dyne, 140X200 Dynebetræk, 150X210 Dynebetræk, 155X220 Dynebetræk, 140X220 Dynebetræk, 200X200 Dynebetræk, 200X220 Dynebetræk, 240X220 DynebetrækIngen pudebetræk , 60X63 Pudebetræk, 50X70 Pudebetræk, 80X80 Pudebetræk, 40X80 Pudebetræk, 50X60 Pudebetræk
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.