• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
HORIZONTAL diskhandduk Deep Blue
Håll musen över bilden för att zooma

HORIZONTAL diskhandduk Deep Blue

SEK 160,00
   I lager
Kvantitet
En modern diskhandduk med klassiska ränder i en horisontell damastdesign. Vävd i en kraftig lin- och bomullsblandning som ger optimala torkegenskaper.

Diskhandduken HORIZONTAL designades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask i århundraden. Diskhandduken utmärker sig med sina horisontella ränder, medan damastvävningen i traditionellt sillbensmönster tillför designen mer djup och förbinder dåtidens tekniker med nutidens designgrepp.

I färgen Deep Blue får man en tidlös kökshandduk med en evigt modern kombination av vita ränder på blå bakgrund och en sillbensvävning som skapar extra liv. En klassiker för alla tider och kök.

Str. 50 x 80 cmVisa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.