• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
HORIZONTAL diskhanddukar Jet Black
Håll musen över bilden för att zooma
HORIZONTAL diskhanddukar Jet Black
HORIZONTAL diskhanddukar Jet Black

HORIZONTAL diskhanddukar Jet Black

SEK 160,00
   I lager
Kvantitet
En modern diskhandduk med klassiska ränder i horisontell damaskdesign. Vävd i en härlig lin- och bomullskombination som ger optimala torkegenskaper och härlig lätthet utan att kompromissa med kvaliteten.

I färgen Jet Black får man en snygg diskhandduk där vita ränder lyser upp den gråsvarta bakgrunden. Fiskbensvävtekniken ger extra struktur och liv åt designen som i all sin enkelhet är fullt av diskret elegans. En klassiker för alla tider och alla kök.

HORIZONTAL-diskhandduken är designad av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värden som har följt Georg Jensen Damask i flera hundra år. Diskhandduken utmärker sig med sina horisontella ränder medan damastvävtekniken i traditionellt fiskbensmönster ger designen extra djup och sammanbinder äldre tekniker med en modern designapproach.

Str. 50 x 80 cm
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.