• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
HERRINGBONE bordslöpare Winetasting
Håll musen över bilden för att zooma
HERRINGBONE bordslöpare Winetasting
HERRINGBONE bordslöpare Winetasting
HERRINGBONE bordslöpare Winetasting

HERRINGBONE bordslöpare Winetasting

SEK 600,00
   I lager
Kvantitet
En kraftig bordlöpare i vackert sillbensmönster. Löparen är vävd i bomull och ligger tungt och bra på bordet. Lämplig till en härlig, informell och rustik dukning, gärna tillsammans med de våffelvävda trasorna i linne, som också är vackra som vardagsservetter.

HERRINGBONE bordlöpare är designad av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask i århundraden. Sillbensmönstret får extra karaktär med den enkla rosa randen och färgnyanserna är noggrant avvägda så att bordlöparen enkelt kan kombineras med kollektionens linnetrasor.

I färgen Winetasting får den kraftiga sillbensvävningen en elegant kontrast av de feminina färgnyanserna, och bordlöparens vackra färgspel tillför värme och djup till dukningen. Matchande LINEN-trasor som används som tygservetter fulländar det rustika intrycket.

HERRINGBONE-designen finns även som bordstablett.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.