• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
HERRINGBONE bordslöpare Jade Green
Håll musen över bilden för att zooma
HERRINGBONE bordslöpare Jade Green
HERRINGBONE bordslöpare Jade Green
HERRINGBONE bordslöpare Jade Green

HERRINGBONE bordslöpare Jade Green

SEK 600,00
   I lager
Kvantitet
En kraftig bordslöpare i elegant fiskbensmönster och vacker grön färg. Löparen är vävd i bomull och ligger tungt och bra på bordet. Lämplig till en hemtrevlig, informell och rustik dukning, gärna tillsammans med de våffelvävda trasorna i linne, som också är vackra som vardagsservetter.  

I färgen Jade Green komplementerar de jadegröna nyanserna varandra i bordslöparens kraftiga fiskbensmönster och bjuder in naturens färger och harmoni. En vacker färgtouch som lyser upp runt matbordet och är en fröjd för ögat.

HERRINGBONE bordslöparen är designad av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask genom århundraden. Fiskbensmönstret får extra karaktär av den vackra gröna randen och de omsorgsfullt avstämda färgnyanserna gör det enkelt att kombinera bordstabletten med kollektionens LINEN linnetrasor.

HERRINGBONE designen finns även som bordstablett.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.