• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Handduk Light Grey
Håll musen över bilden för att zooma

Handduk Light Grey

SEK 320,00
   I lager
Kvantitet
Exklusiv handduk i vackrast tänkbara ljusgrå färg och 100 % egyptisk bomullsfrotté av högsta kvalitet som ger välbefinnande för kropp och själ. Handduken kännetecknas av en unik torkförmåga som är oumbärlig för känslan av välbefinnande och att skämma bort sig själv i vardagen, och den pryds av en invävd logotyp som kvalitetsstämpel.

Färgen Light Grey är inspirerad av en klassisk nordisk färgskala som gör den grå handduken till ett stilrent inslag i inredningen. Den ljusgrå nyansen är perfekt för en monokrom, minimalistisk badrumsmiljö, men den passar minst lika bra tillsammans med färg. Och handduken är dessutom extremt elegant tillsammans med naturmaterial som understryker den sinnliga upplevelsen. Den härliga, tjocka handduken i normalstorlek är oumbärlig och blir bara bättre ju mer den används.

DAMASK TERRY-serien är skapad av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värden som har följt Georg Jensen Damask i flera hundra år. Den höga kvaliteten, färgbeständigheten och den enkla designen gör den kraftiga och ändå underbart mjuka damastfrottén till en älskad klassiker. Finns också som gästhanddukar, badhanddukar, badlakan, badrumsmattor och tvättlappar.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.