• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Handduk Deep Navy
Håll musen över bilden för att zooma

Handduk Deep Navy

SEK 320,00
   I lager
Kvantitet
Den exklusiva handduken i vacker mörkblå färg och 100 % egyptisk bomullsfrotté av högsta kvalitet ger välbefinnande för kropp och själ. Handduken utmärker sig med en enastående torkförmåga, som är livsviktig för känslan av wellness och njutning i vardagen, och pryds av en invävd logga som kvalitetsstämpel.

Med sin djupa marinblå färgton ger handduken en klassisk, maritim och inte minst lyxig stämning i badrummet. Färgen skapar djup och karaktär i inredningen och är elegant i sällskap med andra färger, men minst lika underbar ensam som en stilfull kontrast i ett minimalistiskt universum. Den härliga tjocka handduken är oumbärlig och blir bara bättre ju mer den används.

DAMASK TERRY-serien skapades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask genom århundraden. Den höga kvaliteten, färgäktheten och den enkla designen gör den kraftiga damastfrottén av mjukaste slag till en älskad klassiker, som också finns som gästhandduk, badhandduk, badlakan, badrumsmatta och tvättlapp.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.