• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
H. C. ANDERSEN-damastduk och 6 servetter
Håll musen över bilden för att zooma

H. C. ANDERSEN-damastduk och 6 servetter

SEK 3 360,00
   I lager
Kvantitet
Ge någon en gåva som utstrålar tidlös design. Damastduken i den sagolika H.C. ANDERSEN-designen har försetts med fantastiska motiv från de oförglömliga sagorna och pappersmönstren som många har växt upp med. En ikonisk duk som passar på bordet vid alla tillfällen – både stora och små. H.C. ANDERSEN-dukens ursprungliga design går tillbaka så långt som till 1920-talet och sedan dess har duken nylanserats flera gånger. Olika designer har genom tiderna satt sin prägel på de många motiven från sagorna som vi alla älskar och känner till så väl. En duk som väcker både nostalgi och igenkänning runt bordet.

De sex matchande tygservetterna i den naturvita färgen Gardenia är ett vackert inslag i din dukning.

Gåvosetet består av:
1 H.C. ANDERSEN-damastduk med måtten 140 x 300 cm i färgen Gardenia
6 servetter i färgen Gardenia
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os