GEORG JENSEN DAMASK HANDDUKAR

Det estetiskt tilltalande badrummet har handdukar från Georg Jensen Damask

Slut ögonen en stund och tänk på den känsla som fyller hela din kropp när du stiger in på ett hotell som utstrålar exklusivitet, den glädje som strömmar ända ut i fingertopparna när du besöker en avkopplande sparesort och den lugna och rofyllda atmosfär som du omges av när du tillbringar en solig sommardag i skogen.

Nu kan du öppna ögonen igen och titta ut på ditt badrum. Dra handen över den mjuka handduken, låt dina ögon njuta av det estetiska uttrycket och svep in din kropp i härligt välbefinnande.

Bad- och gästhanddukar för ultimat välbefinnande

Det låter nästan för bra för att vara sant, men med de mjuka och sköna Georg Jensen Damask-handdukarna är det inte långt från dröm till verklighet. Lyckligtvis finns de härliga handdukarna i olika storlekar så att du både kan ge dina vänner en känsla av välbefinnande med gästhanddukar och svepa in dig själv i en stor badhandduk, ett badlakan eller en kimono. Och
eftersom mjuk frotté är vardagslyx på högsta nivå kan du uppleva samma mjukhet
mot huden med en badmatta eller en tvättlapp.

En härlig morgon och en lugn kväll med damasthanddukar

När du är i ditt badrum är det viktigt att du känner dig bekväm och omgiven av material som ger dig den bästa starten på dagen och den mest rofyllda avslutningen innan du går och lägger dig på kvällen. Därför ska du få uppleva en känsla av lyx ända från morgonen med mjuka handdukar i den allra finaste kvalitet som ger ett välbefinnande som om du vore på hotell, och du ska få känna en känsla av lugn på kvällen med härliga handdukar som framkallar en touch av exklusivitet som om du vore på spa.

Gör kvalitetshanddukar till en naturlig del av vardagen

Med kvalitetshanddukar som en naturlig del av vardagen ger du dig själv de bästa förutsättningarna för att full av energi ta dig igenom din vardag och vakna utvilad varje morgon. Och det är precis därför du ska låta dina handdukar från Georg Jensen Damask vara en naturlig del av dina rutiner.

Härliga handdukar borde finnas i alla badrum

Det är minst lika viktigt att de material som pryder ditt badrum passar perfekt med inredningen och stilen i ditt hem. Faktum är att vi tillbringar en hel del tid i badrummet varje dag, och därför är det av största vikt att de olika elementen i badrummet är vackra, trevliga och personliga. En trevlig atmosfär kan bland annat uttryckas genom vackra och dekorativa textilier. Även om det handlar om små detaljer är det ofta de som skapar en hemtrevlig känsla.

Georg Jensen Damask-handdukarna förenar praktisk funktion med vacker form

Georg Jensen Damask-handdukarna finns i många olika färgställningar och mönster, vilket gör att du kan inreda ditt badrum i linje med resten av hemmet, och du kan också även markera årstidsväxlingarna med antingen mörka eller ljusa nyanser. På så sätt möts du alltid av en bra stämning och en känsla av absolut tillfredsställelse när du kommer in i badrummet. Det utstrålar god stil och förenar även praktisk funktion med vacker form. En vacker handduk kan därför ha många funktioner.