_Alt text

PRESENTIDÈER

För baby och junior

Låt barnen ha glädje av kvalitet från allra första stund. Georg Jensen Damask har mjuka textilier med diskreta mönster både för baby och junior.
Loungewear19
BABY- OCH DOPGÅVOR

Gör din pyjamas personlig

Läs mer här

Georg Jensen Damask-kollektionen erbjuder även design som är skräddarsydd för de minsta. Ge en personlig gåva och få barnets namn broderat på vårt loungewear, som framöver kommer att skapa glädje.
Navnefrotte Grey Interior 2 (3)
BABY- OCH DOPGÅVOR

Den personliga gåvan

Läs mer här

Ge en personlig gave og få barnets namn invävt i våra mjuka badhanddukar. Handdukarna är vävda av 100% bomull och finns i färgerna rosa och grå. Om du önskar kan du avsluta namnet med ett hjärta eller så kan du istället skriva ett årtal.
_Alt text

_Alt_text

Vackert inslagna presenter

Georg Jensen Damask är mjuka vardagsgåvor vävda av de bästa materialen, och oavsett om du köper kökshanddukar till din bror, pyjamas till din mor eller handdukar till den du håller av, så paketerar vi gåvan snyggt. Kom bara ihåg att bocka i rutan när du kollar ut dina varor.

Baby- och dopgåvor

Kollektionen från Georg Jensen Damask bjuder också på design, som är skräddarsydd för de minsta. Från en läcker badhandduk med luva till sagoinspirerat sänglinne designat av bildkonstnären Sonia Brandes som har fångat flera av H.C. Andersens sagor i sina pappersklipp. Nu är den Ståndaktige tennsoldaten förevigad av duktiga vävare i en design och en kvalitet som kan gå i arv och väcka lika mycket glädje i nästa generation.

Har du ett favoritset eller förälskar dig i en speciell design som inte finns som standard i baby- och juniorstorlek i kollektionen syr vi mycket gärna upp på beställning. Och det till priser som matchar de befintliga baby- och juniorseten i sortimentet. Det är en naturlig del av servicen hos Georg Jensen Damask och öppnar upp för en helt unik gåva till barn, barnbarn och barnbarnsbarn.