_Alt text

BABY- OCH DOPGÅVOR

En bra start på livet

Låt barnen få känna glädjen av kvalitet från att de är små. Både baby och junior kommer att njuta av att skämmas bort av de mjukaste textilierna, snygga mönster och lugnande färger.

935X900 041
BABY- OCH DOPGÅVOR

Äventyrliga mönster

Vi syr efter mått

Kollektionen från Georg Jensen Damask bjuder också på design, som är skräddarsydd för de minsta. Från en läcker badhandduk med luva till sagoinspirerat sänglinne designat av bildkonstnären Sonia Brandes som har fångat flera av H.C. Andersens sagor i sina pappersklipp. Nu är den Ståndaktige tennsoldaten förevigad av duktiga vävare i en design och en kvalitet som kan gå i arv och väcka lika mycket glädje i nästa generation. Har du ett favoritset eller förälskar dig i en speciell design som inte finns som standard i baby- och juniorstorlek i kollektionen syr vi mycket gärna upp på beställning. Och det till priser som matchar de befintliga baby- och juniorseten i sortimentet. Det är en naturlig del av servicen hos Georg Jensen Damask och öppnar upp för en helt unik gåva till barn, barnbarn och barnbarnsbarn.
_Alt text

Skäm bort den lilla med

Mjuka frottéhanddukar
_Alt text

Skäm bort den lilla med

Lyxiga nattkläder
_Alt_text

Vackert inslagna presenter

Markera livets stora milstolpar och speciella bemärkelsedagar med presenter som kan glädja mottagaren i många år framöver. Vi vet att en vacker inslagning är en viktig del av upplevelsen kring att ge en present, och därför lägger vi alltid tid på att slå in dina presenter ordentligt.