• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Förklädespaket
Håll musen över bilden för att zooma
Förklädespaket
Förklädespaket

Förklädespaket

SEK 390,00
   I lager
Kvantitet
Skäm bort dig själv eller någon du bryr dig om med vardagslyx som passar extra bra i köket. CROSSINGS-förklädet i en kraftig lin- och bomullskombination med Vibeke Rohlands moderna köksrutor har ett elegant utseende som passar alla kök. Tillsammans med de våffelvävda LINEN-kökshanddukarna i 100 % lin är detta både ett elegant och praktiskt paket. En lämplig present till honom eller henne som tycker om att tillbringa tid i köket eller vid grillen, och som uppskattar bra och funktionell design.

Paketet innehåller:
1 st. CROSSINGS-förkläde
2 st. LINEN-kökshanddukar

Normalpris: SEK 900
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.