_Alt text

FOREST

En äventyrlig favorit

Forest är en kollektion med textilier för både barn och vuxna med ett elegant invävt mönster av dovhjortar, kaniner och fåglar i en skog med nyutslagna träd. Mönstret är inspirerat av en vacker 1800-talsgobeläng från Georg Jensens Damasks arkiv.

FOREST Kids Bed Linen Clear Blue Interior 935X900px
FOREST

För de minsta

Forest

Låt barnen uppleva en skog av äventyr. Georg Jensen Damasks Forest-serie har ett elegant jacquardvävt motiv av dovhjortar, kaniner och fåglar som leker bland nyutslagna träd. Det är en värld som passar extra bra för barn. I kollektionen hittar du nattkläder, sängkläder, babyfiltar och resväskor för de små.
_Alt_text

FOREST

Dåtid möter nutid

Motivet i Georg Jensens Damasks Forest-kollektion är inspirerat av en 200 år gammal gobeläng som har bevarats i varumärkets arkiv sedan mitten av 1800-talet. Det historiska ursprunget framhävs i den nya designen genom en exklusiv jacquardväv.
_Alt text
_Alt_text

BRODERI

Personligt broderi

Om du vill att dina nattkläder ska vara extra personliga kan vi brodera bokstäver på dem. Längst ner på ärmen för vuxna och på bröstet för barn. Vi kan brodera i sex färger som antingen matchar eller står i kontrast till färgen på din pyjamas.
Om du vill ha ett broderi på en vuxenpyjamas kan du få fyra tecken, medan du på en pyjamas för barn kan använda upp till åtta tecken. Så det kan stå namn som Valdemar, Ellinor eller Max.
Du kan vara kreativ med bokstäverna och skriva allt från mus till hus, men du kan också vara mer klassisk och välja dina egna bokstäver. När du väl har satt dit dina initialer blir nattkläderna dina för alltid. Vi gillar den idén.
PS. När du köper en broderad pyjamas kan den inte bytas, men det hoppas vi att du inte vill heller. Om du köper en pyjamas i present, slår vi in den fint.