• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
FLECKED plaid Brown/Dark Grey
Håll musen över bilden för att zooma
FLECKED plaid Brown/Dark Grey
FLECKED plaid Brown/Dark Grey
FLECKED plaid Brown/Dark Grey

FLECKED plaid Brown/Dark Grey

SEK 1 940,00
   I lager
Kvantitet
Design Georg Jensen Damask

En exklusiv stickad pläd, som skapar en avslappnad stämning och ett varmt uttryck i rummet. Med sin tvåsidiga design och eleganta bruna och mörkgrå färg är den mjuka pläden en klassisk skönhet.

Pläden designades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask i århundraden. FLECKED-designen är en del av en serie kuddar och plädar som kompletterar varandra och inredningen vackert. Alla stickade men alla med sin egen struktur.

Kontraster möts på plädens två sidor. Brunt möter mörkgrått. Mönsterstickning möter rätstickning, båda i skön kvalitet, som värmer under kyliga dagar och kvällar. Pläden är vacker såväl när man använder den som slängd över soffan eller i en korg i vardagsrummet.

FLECKED är stickad i 50 % ull och 50 % bomull. Pläden mäter 120 x 180 cm.

Visa mer
Visa mindre
Se även
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.