• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
FINNSDOTTIR kökspaket
Håll musen över bilden för att zooma
FINNSDOTTIR kökspaket
FINNSDOTTIR kökspaket
FINNSDOTTIR kökspaket
FINNSDOTTIR kökspaket
FINNSDOTTIR kökspaket
FINNSDOTTIR kökspaket

FINNSDOTTIR kökspaket

SEK 250,00


   I lager
Kvantitet
Ett lika funktionellt som vackert set där stjärnorna kastar sin glans över köket under jultiden. Den tidlösa kökshandduken och den vackra diskhandduken med stjärnmotiv bjuder in både estetiken och julen i köket. EGYPT kökshandduk i mjuk egyptisk bomull är vävd med samma tråd som man hittar i FINNSDOTTIR diskhandduken, som är en kraftig lin- och bomullsblandning. Båda utmärker sig med fantastiska torkegenskaper.

Julpaketet innehåller:
1 st. FINNSDOTTIR diskhandduk och 1 st. EGYPT kökshandduk
Välj mellan färgerna Jade Green eller Dark Grey

Få kökspaketet för:
Normalpris SEK 320
Kampanjpris SEK 250

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os