• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
FEATHER FOREST sängekläder Sky
Håll musen över bilden för att zooma
FEATHER FOREST sängekläder Sky
FEATHER FOREST sängekläder Sky

FEATHER FOREST sängekläder Sky

Förut SEK 1 560,00
SEK 936,00
Spara SEK 624,00   I lager
Kvantitet
40%
Design Susanne Rützou

I 25 år har Susanne Rützou varit synonymt med fashionabel modedesign – med fokus på kvalitet, organiska mönster och ett feminint uttryck. Just dessa element syns i hennes design för Georg Jensen Damask: FEATHER FOREST. Designen består av vackra handritade skogar av små, lätta fjädrar som svävar lätt över tyget i det bekanta damastmaterialet.

Susanne Rützou: ”Samarbetet med Georg Jensen Damask var en unik möjlighet för mig att få prova något nytt. Det var självklart för mig att tacka ja till projektet eftersom de gör så härliga och snygga saker. Jag tycker det är lätt att identifiera sig med deras universum där de – liksom jag – ofta hämtar inspiration från naturen.”

Visa mer
Visa mindre
Vi rekommenderar
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os