• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Fairytale babysängkläder Rose
Håll musen över bilden för att zooma
Fairytale babysängkläder Rose
Fairytale babysängkläder Rose
Fairytale babysängkläder Rose
Fairytale babysängkläder Rose

Fairytale babysängkläder Rose

SEK 680,00


   I lager
Kvantitet
Design Sonia Brandes

Exklusiva och äventyrliga sängkläder för familjens minsta. Ren vardagslyx prydd med söta ballerinor inspirerade av ett av H.C. Andersens världsberömda äventyr.

FAIRYTALE-designen bygger på berättelsen Den ståndaktiga tennsoldaten och har tolkats av den danska bildkonstnären Sonia Brandes. Hon har under årtionden utvecklat sig inom konsten att klippa i papper och har med hjälp av papper och sax skapat ett unikt mönster i form av den söta ballerinan från H.C. Andersens äventyr som vackert har vävts in i sängkläderna.

I delikat rosa pastellfärg skickar sängkläder i väg små och lite större flickor till drömmarnas land insvepta i högsta, mjukaste kvalitet med poetisk design. Ett baby- och juniorlakan från Georg Jensen Damask i en solid canvasväv fulländar intrycket.

FAIRYTALE-designen finns även i rosa med den söta ballerinan som motiv.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.