• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
FACET sängekläder Jade Green
Håll musen över bilden för att zooma
FACET sängekläder Jade Green
FACET sängekläder Jade Green
FACET sängekläder Jade Green

FACET sängekläder Jade Green

SEK 1 560,00   I lager
Kvantitet
Raffinerat bäddset i vackraste gröna färg med ett klassiskt, lyxigt uttryck. Fasettmönstrets rena geometriska former och regelbundenhet skapar en säregen frid och harmoni som tillsammans med den höga kvaliteten blir till ren njutning.

I färgen Jade Green kläs täcke och kudde i en jadegrön färgton som mjukt lyser upp i sovrummet och för vårens vitalitet med till sommaren och vidare till hösten och vintern. Med extra örngott i några av FACET kollektionens övriga färger kan du skapa en känsla av exklusivt hotell.

FACET designades under 1980-talet av textilkonstnären Jette Nevers som står bakom flera geometriska textilmönster för Georg Jensen Damask. Med sin djupa kunskap om vävteknik har hon skapat en djärv design, där damastväven utnyttjas till att skapa ett elegant skuggspel i fasettmönstret.

FACET bäddset finns i flera klassiska färger, inklusive till baby och junior. Ett lakan från Georg Jensen Damask i solid kanvasväv fulländar uttrycket.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.