• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Tvättlappar Light Grey
Håll musen över bilden för att zooma

Tvättlappar Light Grey

SEK 60,00
   I lager
Kvantitet
Exklusiva tvättlappar i vackrast tänkbara ljusgrå färg och 100 % egyptisk bomullsfrotté av högsta kvalitet som ger välbefinnande för kropp och själ. Fina för vardagsbruk men de är också en lyxig, personlig gest till dina gäster när de läggs prydligt hoprullade i en korg i bästa hotellstil. Tvättlappen kännetecknas av den unika torkförmågan och pryds av en invävd logotyp som kvalitetsstämpel.

Färgen Light Grey är inspirerad av en klassisk nordisk färgskala som gör den grå tvättlappen till ett stilrent inslag i inredningen. Den ljusgrå nyansen är perfekt för en monokrom, minimalistisk badrumsmiljö, men den passar minst lika bra tillsammans med färg. Och tvättlappen är dessutom extremt elegant tillsammans med naturmaterial som understryker den sinnliga upplevelsen. Den härliga, tjocka tvättlappen är både mjuk och behaglig mot huden och bli bara bättre ju mer den används.

DAMASK TERRY-serien är skapad av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värden som har följt Georg Jensen Damask i flera hundra år. Den höga kvaliteten, färgbeständigheten och den enkla designen gör den kraftiga och ändå underbart mjuka damastfrottén till en älskad klassiker. Finns också som handdukar, gästhanddukar, badhanddukar, badlakan och badrumsmattor.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.