• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
EGYPT-kökshanduk Walnut
Håll musen över bilden för att zooma
EGYPT-kökshanduk Walnut
EGYPT-kökshanduk Walnut

EGYPT-kökshanduk Walnut

SEK 160,00
   I lager
Kvantitet
Den tidlösa kökshandduken är vävd i mjuk egyptisk bomull av högsta kvalitet, vilket garanterar en fantastisk torkförmåga Kökshandduken har en vacker brun färg och erbjuder lyxig funktionalitet i köket där den skapar en elegant helhet tillsammans med diskhanddukar och vackert porslin.  

I färgen Walnut erbjuder kökshandduken en vacker brun nyans som är mild och lugnande för ögat. Den valnötsfärgade kökshandduken passar alla årstider och stilar, allt från lantköket till det stilrena vita köket och är lätt att kombinera med favoritfärgen.

Bakom designen står Christine Raundahl som arbetar med både tryck och vävning. Med EGYPT har hon skapat ett vackert vävt mönster som i uttryck och enkelhet harmonierar med kollektionen av diskhanddukar, men den är också dekorativ på egen hand. Sedan lanseringen har kökshandduken med samma storlek som en diskhandduk blivit en klassiker som ständigt anpassas till färgskalan i kollektionen.Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.