• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
1 kökshandduk, 2 diskhandduk, 2 disktrasor
Håll musen över bilden för att zooma

1 kökshandduk, 2 diskhandduk, 2 disktrasor

SEK 640,00
   I lager
Kvantitet
Söker du en gåva till henne eller honom som ställer extra höga krav på kvalitet och hantverk? Då är det här den perfekta gåvan.

I detta gåvoset kombineras funktionalitet och klassisk design. EGYPT-kökshandduken i mjuk bomull harmonierar vackert med de blå nyanserna i COLOURBLOCK- och HORIZONTAL-diskhanddukarna som finns i ett vackert lin- och bomullsmaterial. LINEN-disktrasorna är med sin våffelvävda design snygga medhjälpare i köket som bara blir bättre ju mer de används, och de åldras dessutom graciöst.

Oumbärliga klassiker som alla kännetecknas av en effektiv torkförmåga och en unik, slitstark kvalitet.

Gåvosetet består av:
1 EGYPT-kökshandduk i färgen Deep Blue
1 HORIZONTAL-diskhandduk i färgen Deep Blue
1 COLOURBLOCK-diskhandduk i färgen Deep Blue
1 paket med 2 LINEN-disktrasor i färgen Walnut
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.