• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
EGYPT Dusty kökshandduk Lavender
Håll musen över bilden för att zooma
EGYPT Dusty kökshandduk Lavender
EGYPT Dusty kökshandduk Lavender

EGYPT Dusty kökshandduk Lavender

SEK 160,00
   I lager
Kvantitet
Design: Christine Raundahl

Den tidlösa, lavendelfärgade kökshandduken är av mjuk egyptisk bomull av högsta kvalitet, som säkerställer en fantastisk torkförmåga. En kökshandduk ger en lyxig funktionalitet i köket, där den skapar en elegant helhet tillsammans med diskhanddukar och snygga kokkärl.  

I färgen Dusty Lavender bidrar kökshandduken med en dämpad lila färgtouch som passar både i lantköket och snickarköket som i mer minimalistiska inredningar med sin referens till lysande lavendelfält söderöver. Färgen är rik på fransk lätthet och långsamhet i motsättning till en hektisk vardag.

Bakom designen står Christine Raundahl, som arbetar med både tryck och vävning. Med EGYPT har hon skapat ett vackert vävt mönster som i sitt uttryck och enkelhet harmonierar med kollektionen av diskhanddukar, men är även snygg på egen hand. Sedan lanseringen har kökshandduken, med samma storlek som en diskhandduk, blivit en klassiker som löpande anpassas efter färgskalan i kollektionen.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.