• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Drottning Silvias Påskduk
Håll musen över bilden för att zooma
Drottning Silvias Påskduk
Drottning Silvias Påskduk
Drottning Silvias Påskduk
Drottning Silvias Påskduk
Drottning Silvias Påskduk
Drottning Silvias Påskduk

Drottning Silvias Påskduk

SEK 1 985,00


   I lager
Kvantitet
För att stödja World Childhood Foundation och kampen mot övergrepp mot barn har H.M. Drottning Silvia beslutat att låna ut designen från sin personliga påskduk, som vävdes med anledning av hennes 60-årsdag. Duken har med sin eleganta design väckt glädje i den svenska kungafamiljen under många år.

Drottning Silvias Påskduk är designad av H.M. Drottning Silvia i samarbete med den danska designern Diana Holstein, som också har arbetat för bland annat Ralph Lauren, Tiffany & Co. och Royal Copenhagen. Duken är damastvävd i 100 % egyptisk bomull och är 140 x 250 cm.

Georg Jensen Damask är stolta över att kunna stödja World Childhood Foundation genom att väva och sälja duken. För varje såld duk går SEK 1000 oavkortat till fondens projekt.

Tillsammans med duken får du ett Childhood-armband som ett tack och en symbol för ditt stöd till utsatta barn och till organisationen. Drottning Silvias Påskduk finns i färgerna White och Yellow.

På grund av donationen till World Childhood Foundation erbjuder vi ingen rabatt på Drottning Silvias Påskduk.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.