• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Dra-på-lakan 180 x 200 x 25 cm
Håll musen över bilden för att zooma
Dra-på-lakan 180 x 200 x 25 cm
Dra-på-lakan 180 x 200 x 25 cm
Dra-på-lakan 180 x 200 x 25 cm

Dra-på-lakan 180 x 200 x 25 cm

SEK 1 030,00
   I lager
Kvantitet
Design Georg Jensen Damask

Exklusivt platinafärgat lakan till dubbel resårmadrass, i 100 % kanvasvävd egyptisk bomull. Mjuk och bekväm vardagslyx som bidrar till en god nattsömn. Lakanet är av dra-på-typ med resår i hörnen och ligger alltid snyggt på resårmadrassen. Passformen är anpassad för en höjd på 25 cm.

Kvalitet och funktionalitet har varit kärnvärden för Georg Jensen Damask i århundraden. Kanvasvävningen säkerställer en hög slitstyrka och vi använder uteslutande bomullsgarner av högsta kvalitet. Garnet färgas innan själva vävningen för att uppnå bästa möjliga färgäkthet, så att lakanet håller sig vackert tvätt efter tvätt.

Ett lakan i färgen Platina slår an en lätt grå färgton som bjuder in till lugn och harmoni i sovrummet. Färgen gör sig bra i kombination med designer som FACET i färgen Quarts och GRID i Oyster Grey, men står också för en raffinerad kontrast till de vita designerna i vår kollektion.  

Det platinafärgade dra-på-lakanet fås även till enkel resårmadrass och i 35 cm höjd. Dessutom fås samma höga kvalitet som kuvertlakan till bäddmadrass och som vanliga lakan i flera standardstorlekar.Om lakan
  • Vävda av 100 % egyptisk, kammad bomull.

  • Tvätta i 60°C. Vita lakan tål tvätt i 95°C.

Goda råd
  • Vi rekommenderar att du viker upp produkten helt innan tvätt och inte överfyller tvättmaskinen. Produkten är lätt att sträcka efter tvätt.

  • Lakan tål att torktumlas men vi rekommenderar att de får hänga och lufttorka eftersom det ger slätare resultat och är bättre för miljön.Visa mer
Visa mindre
Se även
DAMAWASH
DAMAWASH SEK 170,00
Info/köp
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.