Disktrasor

Upplev glädjen med en disktrasa som i all sin enkelhet är en fröjd för både händer och ögon.

Disktrasor till köksarbetet


Disktrasor tillhör kökets viktigaste hjälpmedel. Vi använder dem till rengöring flera gånger om dagen, och därför är det viktigt att prioritera en disktrasa som är lätt att vrida ur och som torkar snabbt. Detta gör köksarbetet lite roligare och inte minst mycket mjukare. I vår kollektion hittar du disktrasor i både linne och bomull i olika färger. Oavsett materialet är alla disktrasor designade med utgångspunkt i optimala torkningsegenskaper och lång hållbarhet. Utöver de funktionella egenskaperna blir disktrasorna bara mjukare och mjukare efter varje tvätt och åldras med grace och elegans.
En disktrasa i linne eller bomull är inte minst en vinst för miljön tack vare att materialet är extra slitstarkt och kan användas om och om igen – vi kallar det vardagslyx till köket.

Disktrasans främsta uppgift


Även om disktrasans viktigaste syfte är rengöring och avtorkning av ytor får den naturligtvis också gärna ha en elegant design. Disktrasorna ligger ofta framme på bänken eller hänger på tork över kranen och är på så sätt ett synligt inslag i köksinredningen. Vårt urval av disktrasor är designat för att vara ett elegant tillskott i det moderna köket
där estetiken också spelar en stor roll. Det stora färgurvalet gör det enkelt att matcha disktrasorna med kökets övriga textilier, bland annat diskhanddukar och kökshanddukar, och på så sätt skapa ett vackert helhetsintryck i rummet.

En disktrasa i linne eller bomull

 
Linne och bomull är utmärkta material för kökets många uppgifter. Tidigare vävde vi allt i linne, men med tiden har bomullens goda egenskaper gjort att vi har lanserat en disktrasa designad i 100 % bomull. Disktrasorna NORS och LINEN är helt olika i design och uttryck, men gemensamt för dem bägge är de goda torkegenskaperna och den slitstarka kvaliteten. Färgskalan är noga övervägd så att disktrasorna passar in i alla kök och tillför lite värde i den hektiska vardagen. Oavsett om du väljer en trasa i bomull eller linne kan du vara säker på att du får oumbärlig vardagslyx som gör livet i köket både enklare och elegantare.

Disktrasor att duka med


Disktrasorna behöver inte bara användas till arbetet i köket. De gör sig också mycket bra i bordsdukningen som eleganta servetter – perfekta på frukostbordet, men gärna också vid mer formella tillfällen. Med vårt stora utbud av färger hittar du lätt disktrasor i en färg som matchar din dukning och den önskade stämningen vid bordet – oavsett om du väljer en stickad bomullsdisktrasa eller en våffelvävd disktrasa i linne. Disktrasorna passar också fint i botten på brödkorgen eller som dekorativt omslag runt det nybakade brödet. Helt enkelt vardagslyx med många olika funktioner.