DEN SPECIALLA JULSTÄMNINGEN SPRIDER SIG

Jul 2021
DEN SPECIALLA JULSTÄMNINGEN SPRIDER SIG

Julen handlar om samvaro och mysiga stunder runt det dukade bordet. Årets nya julfärg återknyter till det förflutna och skapar en mycket speciell stämning.

Julen närmar sig och det är den tid på året då man samlas och umgås med dem man älskar. Julkollektionen är efterlängtad och erbjuder väldigt speciella nyheter för den kommande högtiden.

Huvudfärgen i årets julkollektion är den djupgröna nyansen Köpenhamn. Den nya färgen är inspirerad av huvudstadens historiska portar och bänkar som för tankarna till hur julen var förr i tiden. Den gröna nyansen är vacker att kombinera med andra klassiska julfärger.

Vår ikoniska julduk och våra damastvävda servetter har blivit en oumbärlig del av julen för många familjer. Det är vävda textilier som man växer upp med och för vidare till nästa generation.  

I år lanserar vi julduken och andra utvalda produkter i färgen Köpenhamn. Nyansen ger våra vävda textilier ett väldigt speciellt uttryck som utgör en vacker inramning för julgranen och det dukade bordet med vacker servis, pynt och blommor.


BORDET
Vår damastvävda julduk är en av de mest kända produkterna i vår kollektion och den utgör i många hem en viktig del av jultraditionerna. JULDUKEN är något som hela familjen samlas kring under högtiderna. I år lanseras duken i färgen Köpenhamn som framhäver det fina hjärtmönstret på det allra vackraste sätt. Vävda servetter i både linne och bomull samt bordslöpare och bordstabletter i färgen Köpenhamn är också nyheter i julkollektionen.

KÖKET
Den klassiska damastvävda diskhandduken med flätade hjärtan skapar julstämning i köket. Diskhandduken är vävd av 50 % bomull och 50 % linne, vilket gör den till en textil som inte bara är vacker utan också väldigt praktisk med sin perfekta absorptionsförmåga.

JULGRANSMATTOR
En julgransmatta utgör en vacker bakgrund för julgranen med pynt, juleljus och vackert inslagna julklappar. Den här julen lanserar vi PLAIN som är en ny rund julgransmatta i 100 % bomull i en enkel stilren design. Mattan finns i de tre nyanserna Köpenhamn, Archive och Dark Grey. Vår klassiska åttkantiga julgransmatta med hjärtmotivet från JULDUKEN kommer i år i färgen Köpenhamn.


Julkollektionen kommer in löpande i vår webshop. Håll dig uppdaterad genom vårt nyhetsbrev och följ oss på Instagram och Facebook.
"Nyansen ger våra vävda textilier ett väldigt speciellt uttryck som utgör en vacker inramning för julgranen och det dukade bordet med vacker servis, pynt och blommor."