• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
DAMAWASH
Håll musen över bilden för att zooma
DAMAWASH
DAMAWASH

DAMAWASH

SEK 170,00
   I lager
Kvantitet
DAMAWASH

Ett specialtvättmedel av högsta kvalitet till bomullsprodukter. DAMAVASK är specialutvecklat av Georg Jensen Damask och hjälper till med att bevara och friska upp färgerna på allt från dukar och diskhanddukar till sänglinne och lakan av bomull.

Om nya bomullsprodukter tvättas med DAMAVASK från den första tvätten kommer färgen och friskheten att bevaras, även efter många tvättar. Om du har en bomullsprodukt, som har blivit grådassig med tiden eller har förlorat sinlyster, kan DAMAVASK i viss mån återskapa den ursprungliga färgen genom upprepad användning. Flera goda råd om tvätt av bomull finns beskrivet vid den enskilda produkten.

DAMAVASK innehåller ingen parfym, färg eller optiskt vitt. En flaska innehåller 750 ml och räcker till ca. 40 tvättar.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.