• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
DAISY damastduk Sunbeam
Håll musen över bilden för att zooma
DAISY damastduk Sunbeam
DAISY damastduk Sunbeam

DAISY damastduk Sunbeam

Förut SEK 1 640,00
SEK 984,00
Spara SEK 656,00


   I lager
Kvantitet
40%
Design Lisbeth Bennedsen

Motivet gör tillsammans med den höga kvaliteten DAISY till en tidlös klassiker. Damastduken pryds av fina och idylliska blommor och de små prästkragarnas lätta, grafiska intryck lockar fram varma minnen av soliga dagar.

DAISY designades ursprungligen av den danska vävaren och textildesignern Lisbeth Bennedsen på 1980-talet. Vårt arkiv är fullt av vackra tidlösa textilmönster och DAISY har valts ut på nytt för att berätta sin blomstrande historia.

Med sin delikat gula färg är damastduken en ny klassiker på påskbordet. Men den sprider lika mycket glädje och minner om gnistrande sol under våren och sommaren, inte minst på bord ute. Matchande tygservetter fulländar dukningen.Om damastdukar
  • Vävda av 100 % egyptisk, dubbeltvinnad kammad bomull.

  • Tvätta i 60°C. Vita damastdukar tål tvätt i 95°C.

Goda råd
  • Vi rekommenderar att du viker upp produkten helt innan tvätt och inte överfyller tvättmaskinen. Produkten är lätt att sträcka efter tvätt. Vi rekommenderar att duken får hänga och lufttorka eftersom det ger slät produkt och det är bättre för miljön.

  • Kom ihåg att följa tvättanvisningarna eftersom tvätt i 60 °C får bomull att "öppna" sig och bli helt ren. Många tror att de skonar duken genom att tvätta i 40°C men produkterna är gjorda för att klara högre temperatur.

  • Val av storlek på duken beror på hur mycket överhäng du vill ha. Vi rekommenderar 25-30 cm vid bordets ändar för att få vackert fall. Om du har ett bord på exempelvis 1 x 2 meter rekommenderar vi storleken 140 x 240 cm.

Visa mer
Visa mindre
Se även
DAISY bordstabletter Sunbeam
DAISY bordstabletter Sunbeam Förut SEK 210,00
SEK 126,00
Info/köp
DAISY bordlöpare Sunbeam
DAISY bordlöpare Sunbeam Förut SEK 580,00
SEK 348,00
Info/köp
DAMAWASH
DAMAWASH SEK 170,00
Info/köp
DAISY damastduk Drizzle
DAISY damastduk Drizzle Förut SEK 1 570,00
SEK 942,00
Info/köp
Vi rekommenderar
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os