• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
COLOURS diskhanddukar Jet Black
Håll musen över bilden för att zooma
COLOURS diskhanddukar Jet Black
COLOURS diskhanddukar Jet Black
COLOURS diskhanddukar Jet Black

COLOURS diskhanddukar Jet Black

SEK 180,00
   I lager
Kvantitet
En vacker diskhandduk med en elegant tolkning av de klassiska köksrutorna i svart med inslag av grått. Vävd i en kraftig lin- och bomullsblandning som ger optimala torkegenskaper.

I färgen Jet Black får man en diskhandduk i en länge eftertraktad svart utgåva som har en alldeles speciell förmåga. Den tidlösa gråsvarta färgskalan ger diskhandduken en genomförd klassisk framtoning med lika delar elegans, djup och finess, vilket passar i allt från köket med snickarglädje till mer minimalistisk inredning. En elegant ny rutig klassiker i köket.

COLOURS-diskhandduken är designad av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värden som har följt Georg Jensen Damask i flera hundra år. Rutmönstret skapas av de vackra färgfälten som både understryker själva vävteknikens kvalitet och dess karaktär.

Storleken på diskhandduken är 50 x 80 cm.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.