• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
COLOURS diskhandduk Army Green
Håll musen över bilden för att zooma

COLOURS diskhandduk Army Green

SEK 180,00
   I lager
Kvantitet
En tidlös diskhandduk i gröna nyanser med en elegant nytolkning av den klassiska köksrutan. Vävd i en kraftig lin- och bomullsblandning, som ger optimala torkegenskaper.

I färgen Army Green har kökshandduken fått vackra gröna toner från den mörka änden av färgskalan kombinerat med en stilfull blå kant. En elegant ny rutig klassiker i köket.

COLOURS diskhandduken designades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask genom århundraden. Det rutiga mönstret skapas genom de vackra färgfälten som samtidigt understryker själva vävningens kvalitet och karaktär.

Str. 50 x 80 cmVisa mer
Visa mindre
Se även
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.