• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
COLOURBLOCK diskhandduk Winetasting
Håll musen över bilden för att zooma
COLOURBLOCK diskhandduk Winetasting
COLOURBLOCK diskhandduk Winetasting

COLOURBLOCK diskhandduk Winetasting

SEK 160,00
   I lager
Kvantitet
En elegant diskhandduk med en modern och enkel estetik. Vävd i en kraftig lin- och bomullsblandning som ger optimala torkegenskaper.

COLOURBLOCK diskhandduk är designad av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask i århundraden. De färgade fälten är noggrant avvägda i nyanser som kompletterar varandra samtidigt som de på ett elegant sätt väver samman med kollektionens övriga designer och färgställningar.

I färgen Winetasting får färgfälten karaktär och substans med nyanser av bordeaux och rosa. Sofistikerat i ett snickarkör och ett feminint färginslag i det minimalistiska köket.

Str. 50 x 80 cm

Visa mer
Visa mindre
Se även
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.