• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
CLOVER sängkläder Rye
Håll musen över bilden för att zooma
CLOVER sängkläder Rye
CLOVER sängkläder Rye

CLOVER sängkläder Rye

Förut SEK 1 560,00
SEK 780,00
Spara SEK 780,00   I lager
Kvantitet
50%
Design Rikke Hagen

Exklusiva sängkläder som designats med respekt för historien. En vacker vit klöverblomma pryder sängkläderna CLOVER och väcks till liv genom en elegant lek med prickar som omfattar både svunna och moderna tider.

Designern Rikke Hagen har fått sin inspiration från de hålkort som tidigare användes i traditionella vävningsprocesser. Hålkorten påminner mycket om dagens pixlar så design och vävning av sängkläderna låter klövern blomma i mötet mellan det gamla traditionella hantverket och den nya digitala världen.

I färgen Rye framstår det rena motivet som byggts upp av prickar och pixlar som nedtonat och harmoniskt . De dämpade färgerna bidrar till att sovrummet blir en plats där själen kan få ro. Lakan från Georg Jensen Damask i solid canvasväv fulländar intrycket.

Visa mer
Visa mindre
Se även
DAMAWASH
DAMAWASH SEK 170,00
Info/köp
CLOVER sängkläder Cloud Blue
CLOVER sängkläder Cloud Blue Förut SEK 1 560,00
SEK 780,00
Info/köp
PEARL kuddar Sand Melange
PEARL kuddar Sand Melange Förut SEK 710,00
SEK 426,00
Info/köp
COLOURBLOCK kökshandduk  Blue Silver
COLOURBLOCK kökshandduk Blue Silver Förut SEK 160,00
SEK 96,00
Info/köp
Vi rekommenderar
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os