• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
CLOVER sängkläder Cloud Blue
Håll musen över bilden för att zooma

CLOVER sängkläder Cloud Blue

Förut SEK 1 560,00
SEK 780,00
Spara SEK 780,00   I lager
Kvantitet
50%
Design Rikke Hagen

Exklusiva sängkläder som designats med respekt för historien. En vacker vit klöverblomma pryder sängkläderna CLOVER och väcks till liv genom en elegant lek med prickar som omfattar både svunna och moderna tider.

Designern Rikke Hagen har fått sin inspiration från de hålkort som tidigare användes i traditionella vävningsprocesser. Hålkorten påminner mycket om dagens pixlar så design och vävning av sängkläderna låter klövern blomma i mötet mellan det gamla traditionella hantverket och den nya digitala världen.

I färgen Cloud Blue står det rena motivet av prickar och pixlar mjukt fram mot den dämpade blå bakgrunden. Intrycket blir ljust och lätt och bidrar till att skapa ett sovrum där själen kan finna ro. Lakan från Georg Jensen Damask i solid canvasväv fulländar intrycket.

Visa mer
Visa mindre
Se även
DAMAWASH
DAMAWASH SEK 170,00
Info/köp
CLOVER sängkläder Rye
CLOVER sängkläder Rye Förut SEK 1 560,00
SEK 780,00
Info/köp
PEARL kuddar Sand Melange
PEARL kuddar Sand Melange Förut SEK 710,00
SEK 426,00
Info/köp
COLOURBLOCK kökshandduk  Blue Silver
COLOURBLOCK kökshandduk Blue Silver Förut SEK 160,00
SEK 96,00
Info/köp
Vi rekommenderar
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os