• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Bordstabletter

Bordstabletter

Skapa en informell med samtidigt en stämningsfull dukning med bordstabletter, som har sina rötter i dansk designtradition. Det är ett mycket enkelt och bekvämt sätt att tillföra värme och personlighet. Samtidigt är bordstabletter perfekta för att skapa harmoni runt tallrikar, bestick och glas, då de låter det enskilda kuvertets karaktär framträda på vackraste sätt.

Bordstabletter från Georg Jensen Damask är lika lämpliga för vardagens måltider som för festligare tillfällen när du vill göra något speciellt med dukningen. Den höga kvaliteten i material, vävning och design bidrar med en speciell estetik och gör så att bordstabletterna sticker ut.

Oftast har bordstabletterna sitt ursprung i de mest eftertraktade dukarna i kollektionen. Till högtider har vi flera klassiska designer som vill skänka glädje år efter år.

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.