• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Bordsfilt
Håll musen över bilden för att zooma

Bordsfilt

SEK 440,00

   I lager
Kvantitet
En nästan oumbärlig bordsfilt som verkligen kan rekommenderas till dukningen.

Bordsfilten är inte bara skydd mot fukt och fläckar för matbordet. Det gör också att duken ligger kvar på plats och inte glider vilket är extra viktigt med hala bordsytor. Samtidig gör en bordsfilt i hög kvalitet att duken som ligger på ser extra bra ut med fint, mjukt fall över kanter och hörn. Duken ligger snyggare på en bordsfilt.

Georg Jensens Damasks bordsfiltar är gjorda i ftalatfritt, PVC-behandlat bomullsmaterial och finns i både standardformat och som metervara.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.