• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
BECKER 63 diskhandduk Flint Grey
Håll musen över bilden för att zooma
BECKER 63 diskhandduk Flint Grey
BECKER 63 diskhandduk Flint Grey
BECKER 63 diskhandduk Flint Grey

BECKER 63 diskhandduk Flint Grey

SEK 160,00
   I lager
Kvantitet
Design John Becker

En klassisk diskhandduk med ett elegant grafiskt mönster som bärande designelement. Vävd i en kraftig lin- och bomullsblandning som ger optimala torkegenskaper.

Diskhandduken designades 1963 är designern och vävaren John Becker. Det blev den första designade diskhandduken i damaskkollektionen och har bevarat sin popularitet i kraft av sitt tidlösa mönster. Vacker ensam men även elegant i kombination med andra mönster eller enfärgade diskhanddukar.

I färgen Flint får diskhandduken ett mycket stilfullt uttryck, där grå och vita färgtoner elegant vävs in i varandra. Lika fint i det lantliga köket som det moderna köket.

Str. 50 x 80 cm


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.