• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Base  Carry Bag
Håll musen över bilden för att zooma
Base  Carry Bag
Base  Carry Bag

Base Carry Bag

SEK 510,00
   I lager
Kvantitet
Design Georg Jensen Damask

En rymlig väska av fantastisk bomullskvalitet. Den är perfekt för stranden eller i sommarhuset. Stor nog till både handdukar och kuddar och med en liten ficka till mobilen och nycklarna.

Väskan designades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask i århundraden. Den kraftiga, slitstarka canvasväven har ett flott melerat uttryck, som i kombination med den rustika loggan skapar en levande design till det moderna vardagslivet. BASE fås också som kuvertväska, kudde och bordstablett.

I färgen Dappled Blue är väskan med sin dynamiska blandning av mörka och mer delikata blå toner ett vackert val för funktionell vardagslyx, som ändå tål att tvättas.

Väskan mäter 60 x 41 x 30 cm.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.