• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Badrumsmatta Str. 70 X 50 cm
Håll musen över bilden för att zooma

Badrumsmatta Str. 70 X 50 cm

SEK 380,00


   I lager
Kvantitet
Design Georg Jensne Damask

Det exklusiva Badrumsmatta av 100 % egyptisk bomullsfrotté av högsta kvalitet ger ren vardagslyx för fötterna i badrummet. Oumbärlig som badmatta eller som mjuk lyx vid vasken. Badrumsmatta utmärker sig med en enastående torkförmåga och pryds av en invävd logga som kvalitetsstämpel.

DAMASK TERRY-serien skapades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask i århundraden. Den höga kvaliteten, färgäktheten och den enkla designen gör den kraftiga damaskfrottén av mjukaste slag till en älskad klassiker, som också fås som badhandduk, badlakan, handduk, gästhandduk och tvättlapp.

I den vackra gråsvarta skifferfärgen är badmattan ett raffinerat bud på en tidlös färg som ger lite tyngd i badrummet och den härliga frottékvaliteten blir bara bätter ju mer den används.Om damastfrotté
  • Vävda av 100 % egyptisk, dubbeltvinnad kammad bomull.

  • Tvätta i 60°C. Vita frottéprodukter tål tvätt i 95°C.

Goda råd
  • Vi rekommenderar att du lägger produkten i kallt vatten i ungefär en timme och sedan tvättar i 60°C. Det får öglorna att låsa sig och minskar risken för lösa trådar.

  • Märker du att det finns lösa trådar är det bara att klippa av dem. Handduken är vävd så tätt att det inte blir maskor utan väven låser sig själv.

  • Om man vill att handdukarna ska vara mjuka rekommenderar vi att torktumla dem.Visa mer
Visa mindre
Vi rekommenderar
KIMONO Slate
KIMONO Slate Förut SEK 1 090,00
SEK 817,50
Info/köp
KIMONO White
KIMONO White Förut SEK 1 090,00
SEK 817,50
Info/köp
ARNE JACOBSEN damastduk Dusty Blue
ARNE JACOBSEN damastduk Dusty Blue Förut SEK 1 100,00
SEK 880,00
Info/köp
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os