• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Badrumsmatta Slate
Håll musen över bilden för att zooma

Badrumsmatta Slate

SEK 380,00
   I lager
Kvantitet
Design Georg Jensne Damask

Den exklusiva mörkgrå badrumsmatta i 100 % egyptisk bomullsfrotté av högsta kvalitet ger ren vardagslyx för fötterna i badrummet. Oumbärlig vid handfatet men också mjuk och skön att stå på när man stiger ur duschen eller badkaret. Badmattan utmärker sig med en enastående torkförmåga och pryds av en invävd logga som kvalitetsstämpel.

I den vackra gråsvarta skifferfärgen är badrumsmattan ett raffinerat bud på en tidlös färg som ger lite tyngd i badrummet, och den härliga frottékvaliteten blir bara bättre ju mer den används. Färgen är samtidigt lätt att kombinera med den övriga kollektionen, som bjuder på både klassiska och säsongsbetonade färger.

DAMASK TERRY-serien skapades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask genom århundraden. Den höga kvaliteten, färgäktheten och den enkla designen gör den kraftiga damastfrottén av mjukaste slag till en älskad klassiker, som också fås som badhandduk, badlakan, handduk, gästhandduk och tvättlapp.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.