Badlakan

Mjuka badlakan i yppersta kvalitet och med optimala torkegenskaper. Rent välbefinnande för kropp och själ.
Badlakan White
Str. 104 x 150 cm
Slutsåld
Badlakan Slate
Str. 104 x 150 cm
I lager

För badrummet eller på stranden


Exklusiva badlakan i 100 % egyptisk bomullsfrotté är vardagslyx i dess renaste form. Mjuka och läckra med en enkel och elegant design som gör dem till vackra inslag i inredningen. Badlakanen finns i storleken 104 x 150 cm och blir bara bättre ju mer de används. Den generösa storleken gör badlakanen vackra i badrummet, men också på solstolen i trädgården, vid poolen eller på strandturen. Perfekt för att skämma bort sig själv eller som present till någon som förtjänar lite hållbar lyx i vardagen.

Bortskämd med frotté


Känslan av att vara innesluten i en mjuk handduk efter badet är en helt speciell lyx som fyller kropp och själ med välbehag och värme. Ett läckert badlakan är välbefinnande av bästa slag och en välförtjänt lyx i en hektisk vardag där det kan vara svårt att hitta tid för vila och avkoppling. Badlakanet är både lite längre och bredare än badhanddukarna i kollektionen – perfekt för alla som njuter av att svepa in sig i en stor handduk som omsluter hela kroppen och snabbt absorberar vattnet. Med sin praktiska storlek är badlakanet samtidigt perfekt på stranden, på solstolen vid poolen eller för vinterbadaren efter en frisk tur i havet. Härlig vardagslyx som förenar hållbarhet, funktionalitet och klassisk design och gör det lätt att skapa lite av den avkopplande spastämningen hemma.

Wellness för alla tillfällen


De läckra badlakanen är de största handdukarna i vår populära DAMASK TERRY-serie, som också finns som gästhanddukar, handdukar, badhanddukar, badrumsmattor och tvättlappar. Den höga kvaliteten, färgäktheten och den enkla designen gör den kraftiga och mjuka damaskfrottén till en älskad klassiker i kollektionen. Förutom den eleganta designen utmärker sig handdukarna dessutom genom den fantastiska torkförmågan och pryds av en invävd logotyp som en kvalitetsstämpel. Serien med handdukar skapas av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och estetik. Egenskaper och värden som har följt Georg Jensen Damask i generationer. Handdukarna är vävda av 100 % dubbeltvinnat, kammat bomullsgarn som garanterar en unik mjukhet och optimala torkegenskaper som bara blir bättre med tiden.

De tjocka frottéhanddukarna är inte bara en härlig lyx i vardagen, utan är samtidigt ett dekorativt inslag i inredningen. Liksom resten av handdukskollektionen kännetecknas urvalet av badlakan av snygga färger som gör sig bra för sig själva men som är minst lika vackra tillsammans med frotté i andra färger. Välj till exempel ett badlakan i den raffinerade gråsvarta skifferfärgen för ett lyxigt uttryck som skapar lugn och harmoni i inredningen. Om du föredrar den klassiska hotellkänslan, finns badlakanet naturligtvis också i en vacker vit version som ger badrummet ett minimalistiskt och tidlöst uttryck. Vad du än väljer är du garanterad en handduk i en mjuk och läcker kvalitet som gör sig bra i alla slags inredningar.

Handdukarnas enkla design gör dem lätta att kombinera för ett personligt uttryck i badrummet, och de kan enkelt skapa ett strömlinjeformat helhetsintryck i samma färgton. Funktionell och läcker vardagslyx för hela familjen och en perfekt present.

Tvätt och skötsel


Vill du få ut mesta möjliga av dina badlakan rekommenderar vi att du börjar med att blötlägga dem i kallt vatten i ca 1 timme innan de tvättas första gången. Sedan tvättar du badlakanen i 60 °C. På så sätt ser du till att dina handdukar får den bästa torkförmågan redan från början. Detta får också öglorna att låsa sig, vilket minskar risken för utdragna trådar. Vi avråder också alltid från att använda sköljmedel när du tvättar dina badlakan. Sköljmedel lägger en hinna runt fibrerna, vilket bidrar till torkförmågan försämras.