• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Badhandduk Slate
Håll musen över bilden för att zooma

Badhandduk Slate

SEK 450,00
   I lager
Kvantitet
Design Georg Jensen Damask

Den exklusiva mörkgrå badhandduken i 100 % egyptisk bomullsfrotté av högsta kvalitet ger välbefinnande för kropp och själ. En lyx som hela familjen kommer att njuta av, och som även kan användas som en del av inredningen, rullade eller dekorativt staplade på en hylla. Badhandduken utmärker sig med en enastående torkförmåga och pryds av en invävd logga som kvalitetsstämpel.

Med sin vackra skiffergrå färg är badhandduken lika praktisk som raffinerad. Ett tidlöst komplement som alltid ser elegant ut och klär allt från en ren minimalistisk inredning till mer färgrika badrumsmiljöer. Den härliga tjocka badhandduken ger känslan av wellness i vardagen och blir bara bättre ju mer den används.

DAMASK TERRY-serien skapades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask genom århundraden. Den höga kvaliteten, färgäktheten och den enkla designen gör den kraftiga damastfrottén av mjukaste slag till en älskad klassiker, som också fås som badlakan, badrumsmatta, handduk, gästhandduk och tvättlapp.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.