• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Badhandduk Light Grey
Håll musen över bilden för att zooma
Badhandduk Light Grey
Badhandduk Light Grey

Badhandduk Light Grey

SEK 450,00
   I lager
Kvantitet
Exklusiv badhandduk i vackrast tänkbara ljusgrå färg och 100 % egyptisk bomullsfrotté av högsta kvalitet som ger välbefinnande för kropp och själ. En lyx som hela familjen kommer att njuta av och som kan användas som en del av inredningen, dekorativt hoprullad eller staplad på en hylla. Badhandduken kännetecknas av en unik torkförmåga och pryds av en invävd logotyp som kvalitetsstämpel.

Färgen Light Grey är inspirerad av en klassisk nordisk färgskala som gör den grå badhandduken till ett stilrent inslag i inredningen. Den ljusgrå nyansen är perfekt för en monokrom, minimalistisk badrumsmiljö, men den passar minst lika bra tillsammans med färg. Och badhandduken är dessutom extremt elegant tillsammans med naturmaterial som understryker den sinnliga upplevelsen. Den härliga, tjocka badhandduken ger härligt välbefinnande i vardagen och blir bara bättre ju mer den används.

DAMASK TERRY-serien är skapad av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värden som har följt Georg Jensen Damask i flera hundra år. Den höga kvaliteten, färgbeständigheten och den enkla designen gör den kraftiga och ändå underbart mjuka damastfrottén till en älskad klassiker. Finns också som badlakan, badrumsmatta, handduk, gästhandduk och tvättlapp.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.