• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Badhandduk Deep Navy
Håll musen över bilden för att zooma

Badhandduk Deep Navy

SEK 450,00
   I lager
Kvantitet
Den exklusiva mörkblå badhandduken i 100 % egyptisk bomullsfrotté av högsta kvalitet ger välbefinnande för kropp och själ. En lyx som hela familjen kommer att njuta av, och som även kan användas som en del av inredningen, rullade eller dekorativt staplade på en hylla. Badhandduken utmärker sig med en enastående torkförmåga och pryds av en invävd logga som kvalitetsstämpel.

I den nobla mörkblå färgen får badhandduken en klassisk framtoning, som har sin inspiration från det maritima universumet. Ett lika tidlöst som stilfullt färgval som passar till alla badrum och betonar den lyxiga känslan. Den härliga tjocka badhandduken ger känslan av wellness i vardagen och blir bara bättre ju mer den används.

DAMASK TERRY-serien skapades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask genom århundraden. Den höga kvaliteten, färgäktheten och den enkla designen gör den kraftiga damastfrottén av mjukaste slag till en älskad klassiker, som också fås som badlakan, badrumsmatta, handduk, gästhandduk och tvättlapp.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.